Dagplejere og institutioner

I er altid er velkomne til at besøge os med større eller mindre grupper af børn på biblioteket. På alle bibliotekerne i Aabenraa Kommune er der plads til både leg, læring og fordybelse. Der er også mulighed for at spise madpakker, skulle I have brug for det. I er velkomne til at udforske biblioteket på egen hånd, men vi hjælper også gerne med at finde særlige materialer eller blot inspiration til den næste højlæsningsbog.

Arrangementer

Giv de børnene en god oplevelse. På bibliotekerne kan I indimellem opleve særlige børnekoncerter og -teater. Følg med i vores program eller i vores arangementkalender for at finde aktiviteter og tilbud, som er målrettet de mindste børn

Lånerkort til dagplejere og institutioner

I kan få et særligt lånerkort, så I kan låne materialer i to måneder.

Depotordning med biblioteket

Vi har depotordninger for alle børneinstitutioner i Aabenraa Kommune.

Hvis I tilmelder jer ordningen, kommer vi to gange årligt forbi med en kasse med alderssvarende bøger. Ring til biblioteket og hør nærmere om ordningen.

 

Aabenraa bibliotek finder I de forskellige sprogkufferter, som indeholder bøger,  tilhørende remedier, spil eller lege, som folder bøgernes fortælling ud. Sprogkufferterne kan lånes med hjem og inspirere til den legende tilgang til børnenes sprogstimulering.

På Bov bibliotek har institutioner og dagplejere mulighed for at bruge det ekstra lokale ”regnbuen” på første etage. 
 

 

Vi glæder os til at se jer!