Podcaststudiet

Podcast-studiet

Vil dig og dine venner gerne lave en podcast eller mangler du en anderledes produktform til en eksamensopgave/projektopgave? Så har vi stedet til dig.

Billede af podcaststudiet på Aabenraa Bibliotek. I forgrunden ser man podcastudstyret.
Foto: Julie Jensen

Kulturhuse & Biblioteker Aabenraa tilbyder muligheden for at booke vores podcaststudie, så du selv kan komme i gang med at producere en podcast. Lokalet befinder sig på Aabenraa Bibliotek. I lokalet er der udstyr til at optage podcast, samt mikrofoner og høretelefoner til i alt 4 personer. I lokalet ligger også en vejledning til at komme i gang med at bruge udstyret og til, hvordan man overfører filerne til egen computer.

Man booker selv lokalet via Conventus. Efterfølgende skal man booke en aftale med en af kontaktpersonerne, så man kan komme ind på biblioteket og skrive under på en kontrakt og få udleveret nøglerne. I kontrakten skriver du under på, at du både har ansvar for lokalets stand og nøglen, når du låner det. Lokalet kan benyttes i bibliotekets betjente og selvbetjente åbningstid, når det passer jer.

Hvis du er interesseret i at booke et skoleforløb eller lignende i lokalet, så tag kontakt til børnekulturformidler Helle Stitz og hør om mulighederne.

Kontaktpersoner

Helle Stitzhsti@aabenraa.dk
Katja Norup Petersenknpe@aabenraa.dk