Talking Landscapes. Foto: Judith Buss.

Om dette arrangement

Tid
17:00 - 20:00
Pris
Kr. 0,- Tilmelding nødvendig!
Lokalitet
Skomagerhusvej 2
Kollubnd
6340 Kruså
Arrangører
Målgruppe
For voksne
Event

Sønderjyske Samtaler/Talking Landscapes - Emne: Grænser

18.08.22
Sønderjyske Samtaler/Talking Landscapes er et omvandrende folkemøde, der finder sted fire steder i Aabenraa kommunes landskab, der har betydning for den lokale fortid, nutid og fremtid: På landegrænsen ved Skomagerhus, i Frøslevlejren, i en grusgrav ved Rødekro og på en byggetomt på Kilen i Aabenraa.

Samtalerne holdes lige dér, fordi der er noget på spil: Her møder vores behov for flere forbrugsgoder og større boliger drømmen om uspoleret natur og bekymringen for biodiversiteten. 

Samtalerne er et slags legende eksperiment, hvor kunst, samtale og samfund smelter sammen. Med placering i Aabenraa kommunes landskab vil samtalerne fokusere på, hvordan vi hver dag skaber vores virkelighed gennem de samtaler, vi har. Hvilken fremtid vi kunne tænke os?
 

Dagens emne er grænser og stedet er Skomagerhusvej 2, 6340 Kruså.
Facilitator: Oleg Kofoed

Du kan læse mere om Talking Landscapes på hjemmesiden https://www.metropolis.dk/om-talking-landscapes/ (link åbner i nyt vindue)

Arrangeret i samarbejde med Aabenraa Kommune i samarbejde med Billedkunstrådet i Aabenraa Kommune, Danmarks Naturfredningsforening Aabenraaafdeling, Kometbutikkerne i Rødekro samt Metropolis – Københavns Internationale Teater - med støtte fra Nordea-fonden.