Om dette arrangement

Tid
8:00 - 18:00
Pris
Fri entré
Bibliotek
Målgruppe
For alle
Event

Virtual reality: Oplev livet som flygtning

16.08.19 - 23.08.19
Du kan få en førstehåndsoplevelse med syriske flygtninge fra nærområderne, når Røde Kors inviterer besøgende til en virtuel rundvisning hos flygtninge i nærområderne til Syrien.

Sæt dig på en af Røde Kors´ ikoniske røde bænke og tag et par virtual reality briller på. Pludselig befinder du dig lang, langt borte i et af de såkaldte nærområder til Syrien, som mere en 1 mio. mennesker er flygtet til.
I gamle, nedslidte bygninger. På støvede jordveje imellem skrøbelige flygtningetelte. Og foran flygtninge fra Syrien, der hver især vil fortælle dig om deres hverdag. Om deres daglige udfordringer og bekymringer, om lyspunkter og drømme for fremtiden.
Den syriske borgerkrig har skabt den største flygtningestrøm i verden. I Europa har mange stærke holdninger til flygtningekrisen, men få har en konkret forståelse for de forhold, som de mange berørte lever under i Syrien.

Med Virtual Reality-kampagnen ‘Sense of Home’ vil Røde Kors skabe større opmærksomhed på de mange flygtninges livssituation og samtidig fortælle om de hjælpeindsatser, som Røde Kors og EU har i Syrien.

OBS: Kun i bibliotekets betjente åbningstid

Arrangeret i samarbejde med Røde Kors i Aabenraa