Om dette arrangement

Tid
13:00 - 14:15
Pris
40 Kr
Lokalitet
NygadeHuset
Nygade 23A
6200 Aabenraa
Arrangører
Målgruppe
For alle
Film

Dokumentar: Fat Front + debat med tykaktivist Helene Thyrsted

19.09.20
OBS: Arrangementet er udsat. Vi arbejder på at finde en ny dato.

Tag i NygadeHuset og se dokumentaren Fat Front. Efter filmen besøger Helene Thyrsted, der har deltaget i filmen, i en debat. Hun fortæller om, hvordan det er medvirke i en dokumentarfilm, at være tykaktivist og kropspostivist, og hvorfor hun mener, at sagen er vigtig.

OM DOKUMENTAREN FAT FRONT

Der er en revolution i gang i Skandinavien. En række kvinder har fået nok af selvhad og skam og kalder sig stolt tykke. 

De kræver respekt og ligeværd i et sygt, slankefikseret samfund, mens de kæmper med et helt livs lavt selvværd. 

I alt for mange år har de sat deres liv på pause. Ventet med at købe tøj, tage ud at danse, få en kæreste – til de en dag ville blive tynde. Det skete aldrig. I stedet fandt de hinanden og den kropspositive bevægelse. 

Nu slipper de deres deller og blævrende lår fri og bruger deres tykke kroppe aktivistisk. Med feminismens provokerende tone og et kunstnerisk blik på kroppens naturlige skønhed vil filmen ændre vores blik på kroppen.

Med i prisen er en lille goodiesnackpack, og i pausen mellem filmene forventer vi, hvis corona-reglerne vil det, at der vil være åbent for at købe forsyninger i baren.

PROGRAM

13.00 - 14.30 - Fat Front (88 min)
14.30 - 15.15 - Debat med Helene Thyrsted fra Fat Front. Hun fortæller om, hvordan det er medvirke i en dokumentarfilm, at være tykaktivist og kropspostivist, og hvorfor hun mener, at sagen er vigtig

HygadeHuset, Aabenraa
Lørdag d. 19. september fra 13.00 til 15.15
Entré: 40 kroner 

Tilmelding nødvendig. 

Du kan også købe en kombibillet til både dokumentarerne Fat Front og Kampen om Grønland plus den mellemliggende debat. Læs mere her.