Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
Kr. 65 - 130 - Tilmelding nødvendig
Lokalitet
Folkehjem
Haderslevvej 7
6200 Aabenraa
Arrangører
Målgruppe
For alle
Foredrag & debat

Danmarkspremiere Sonne og Stegelmann

16.03.20
Mød tænkehat og journalist Nikolaj Sonne, kendt fra ”So ein Ding”, og redaktør og tv-vært fra ”Troldspejlet”, Jakob Stegelmann, når de to på venskabeligvis dyster på nørdede anekdoter – der i tid og emner strækker sig helt fra 70’erne til i dag

Hvem er det, der har en forkærlighed for at gå ud foran selvkørende biler? Hvem af dem ville rejse tusinder af kilometer for at se stumfilm?

Tag med på en rejse i medienørdernes verden, når Nikolaj Sonne og Jakob Stegelmann for allerførste gang danner makkerpar, hvor de giver et sjældent indblik i deres underfundige verden og fortæller om, hvad der driver dem, og hvor langt de vil gå for at realisere en idé.

Nikolaj Sonne er uddannet journalist og var fra 2009-2018 vært på tech-programmet ”So ein Ding” på DR2. Han er kendt som hele Danmarks teknologiske tænkehat, når han med smittende passion og store nysgerrighed udforsker teknologiens både mørke og lyse sider.

Jakob Stegelmann har i mere end 40 år beskæftiget sig med film og kulturformidling. Han har siden 1989 været vært på programmet ”Troldspejlet”, hvor han gør seerne klogere på tegnefilm, computerspil, science fiction og meget andet. Senest er Troldspejlet og Co. for voksne fans gået i luften på DR2.

Arrangeret i samarbejde med AOF Center Sydjylland.

Logo AOF

Rabat til studerende mod forevisning af gyldigt studiekort.

Tags