Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
Kr. 85,-/40,- Tilmelding nødvendig
Bibliotek
Målgruppe
For voksne
Foredrag & debat

Forfatteraften: Lise Ringhof og Erik Valeur

11.10.22
Tag til foredrag med afsæt i slægtsroman ”Det er de danske som flygter”, der er første bind i Brinch-trilogien. Andet bind, ”Det er de oprørske der svigter”.

Forfatterparret Lise Ringhof og Erik Valeur holder til i Sønderho på Fanø. Nu kan du møde dem begge på Aabenraa Bibliotek. 

Her vil de fortælle om temaer i Brinch-trilogien: Mænd og kvinder, søskende, ægteskabet, racehygiejne, diskrimination, sociale forskelle og de magtfuldes politik, danskerne og de to verdenskrige. Du får dermed et nedslag i danmarkshistorien og danskhed. 

Parret fortæller også om, hvordan de mødtes i et forfattersamarbejde, og hvordan de arbejder sammen – herunder research og idéudvikling.

Erik Valeur har over 30 års erfaring som journalist og har blandt andet vundet to Cavling-priser for sit arbejde. Han debuterede i 2011 med romanen ”Det syvende barn”.

Lise Ringhofs forældre stiftede forlaget Lindhardt og Ringhof, hvor hun efter endt boghandlerlære startede sin karriere i forlagsbranchen. 

Sammen er de forfattere på den ny romantrilogi med udspring i Sønderho. ”Det er de danske som flygter” handler om Erling Brink, der er ni år, da romanen letter nytårsaften 1899. 

Foto: Sally Jo Ringhof.

Foredrag: Lise Ringhof og Erik Valeur
Aabenraa Bibliotek
Torsdag d. 11. oktober 19.00-21.00
Entré: 85 kr. / 40 for studerende. Tilmelding nødvendig. 

Støttet af Statens Kunstfond