Samlede noveller indeholder Tove Ditlevsens fire novellesamlinger Den fulde frihed (1946), Dommeren (1948), Paraplyen (1952) og Den onde lykke (1963), nu samlet i ét bind. Foto: Gyldendal.

Om dette arrangement

Tid
18:15 - 19:30
Pris
Entré: 50 kroner inkl. håndmad og håndbajer. Tilmelding nødvendig.
Bibliotek
Målgruppe
For voksne
Foredrag & debat

Håndmadder og håndbajere | Tove Ditlevsen

08.06.21
Tag med på opdagelse i Tove Ditlevsens forfatterskab og liv, når vi på Aabenraa Bibliotek udforsker hendes liv fra forskellige vinkler - over en håndmad og håndbajer. 

Her er ingen kedelige opremsninger af bibliografier og årstal, men en masse spændende fortællinger, lydklip, sjove facts, interviewklip og meget mere. 

Tove Ditlevsen skrev digte, noveller, romaner og essays med afsæt i sit eget liv og var kendt som ærlig og bramfri brevkasseredaktør hos Familie Journalen. Hun levede et turbulent liv med fire ægteskaber, et omfattende alkohol- og pillemisbrug og en livslang usikkerhed om sit eget værd.

Det bliver bestemt ikke kedeligt.

Første “Håndmadder og håndbajere “ er om Tove Ditlevsen. I oktober tager vi på tur med Dan Turèll, og i november står Ole Lund Kirkegaard for skud. Alle tre er store, danske forfattere, de fleste har hørt om, men de færre måske har læst eller ved særligt meget om. 

Håndmadder og håndbajere | Tove Ditlevsen
Aabenraa Bibliotek
Tirsdag d. 8. juni fra 18.15 til 19.30
Entré: 50 kroner inkl. håndmad og håndbajer. Tilmelding og coronapas nødvendig.

Vi overholder alle gældende coronaretningslinjer.