Konspirationsteorierne florer på nettet og i stuerne. Men hvad er en konspirationsteori, hvem tror på dem, og hvem er Q egentlig?

Om dette arrangement

Tid
19:30 - 20:30
Pris
Fri entré
Lokalitet
Live på Facebook
Se link i beskrivelsen
6200 Aabenraa
Arrangører
Målgruppe
For voksne
Foredrag & debat

Hvad er QAnon, og hvor kommer konspirationsteorier fra?

03.02.21
Tag til et streamet foredrag med Kasper Grolte Rasmussen, der er leder på Center for Amerikanske Studier på Syddansk Universitet. Fri entré.

Onsdag d. 3. februar kl. 19.30 kan du blive klogere på konspirationsteorier og særligt QAnon, når Kasper Grolte Rasmussen online fortæller om vores tids store store politiske udfordring; sandheden.

Konspirationsteorier om den dybe stab, en pædofilring med verdensstjerne og -ledere, magtkontrol og USA’s nyligt afgåede præsident, Donald J. Trump, som en messias, der skal redde verdens befolkning, florer på de sociale medier som Facebook, Twitter og Telegram Messenger.

Foredraget tager cirka 45 minutter. Der er fri entré. 

Kasper Grolte Rasmussen har blandt andet skrevet "Den »dybe stat« i Trumpland: Konspirationsteorier i USA før og nu" (2019 – open access). Han er bidragsyder til bogen “Amerikanske tænkere: 14 intellektuelle der ændrede USA” fra 2016, og derudover bruges han også som ekspert på DR. 

Tryk deltag eller interesseret i begivenheden. Så får du besked, når Kasper Grolte Rasmussen går live med sit foredrag. 

Livestreaming på Facebook
Fri entré
Onsdag d. 3. februar kl. 19.30

Arrangeret i samarbejde med Kasper Grolte Rasmussen og Syddansk Universitet.