Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
175 Kr
Lokalitet
Folkehjem
Haderslevvej 7
6200 Aabenraa
Arrangører
Målgruppe
For voksne
Foredrag & debat

Jørgen Leth om sine helte og sorte huller i hukommelsen | AFLYST

17.09.19
Arrangementet er desværre aflyst p.g.a. sygdom!

AFLYST P.G.A. SYGDOM | Detaljen er i fokus, når Jørgen Leth kaster sig over et projekt, uanset om det er som digter, poetisk cykelkommentator, filmmand eller noget helt fjerde, og man kan altid regne med, at han forholder sig nærmest antropologisk til livet og alt, han møder på sin vej.

Sådan er det også i hans aktuelle digtsamling ’Det bliver ikke væk’, der har modtaget en tirade af både fem- og seks-stjernede anmeldelser. I digtsamlingen beskriver Jørgen Leth kompromisløst og usentimentalt de sorte huller i hukommelsen, ævred og afviklingen af livet, uden at det betyder, at han stopper med at fodre sin nysgerrighed og finde på nye projekter. Hør ham fortælle om ’Det bliver ikke væk’ og sine helte, som er alt fra cykelryttere til jazzmusikere og hans far, som var den allerførste helt. Lige som i radioprogrammet ’Spørge Jørgen’, er der også her mulighed for at stille spørgsmål om alt mellem og jord. 

OBS: Der er begrænsede parkeringsmuligheder ved Aabenraa Bibliotek og ved Folkehjem pga. anlæg af Genforeningsparken. Læs mere og se alternative parkeringspladser her

Arrangeret i samarbejde med FOF og AOF.


 

Materialer