Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
Standard 85 kr. / Under 25: 40 kr.
Bibliotek
Målgruppe
For voksne
Foredrag & debat

Velfærdsteknologi i det 21.århundrede

10.11.22
Hvad er velfærdsteknologi? Hvad kan teknologi hjælpe os med? Hvordan kan det påvirke dig? Hvorfor skal vi som samfundsborgere være åbne, men kritiske? Hvilke interessekonflikter og dilemmaer kan der være mellem staten, markedet og det civile samfund?

Med udgangspunkt i ovenstående spørgsmål, i det gode liv, det at være menneske og mange års erfaring med brug af teknologier, vil Jacob Sangild denne aften forsøge at ridse et billede op, af de dilemmaer vi som samfund står i, når der kommer nye løsningsmuligheder og andre måder at udøve praksis på. Jacob vil komme med et oplæg, der vil være mulighed for at debattere undervejs, og til slut stille spørgsmål til oplægsholderen og hinanden.

Jacob har en baggrund som lærer og en master i Medborgerskab. Han har arbejdet med digital læring i mere end 20 år. Senest har Jacob siddet i Videnscenter for Velfærdsteknologi, hvor han bl.a. var ansvarlig for udviklingen af en platform, hvorfra man i Virtual Reality kunne lære om og træne i brugen af forskellige velfærdsteknologier. Platformen ViVA er udviklet til SOSU-personale i Danmark. I dag er Jacob en del af Virksomheden VitaSim, der arbejder med Simuleret læring i VR.

Kontakt gerne Jacob på mail: js@ilt.academy eller tlf: +45 2422 0274.
Du kan også følge ham på linkedin

En del af en række foredrag om teknologi i efteråret. Se mere nedenfor