Om dette arrangement

Tid
19:30 - 20:30
Pris
Fri entré
Bibliotek
Lokalitet
Live på Zoom - link og guide tilsendes én time før arrangementet
Målgruppe
For voksne
Tilmelding
Litteratur

Kvinder kend jeres tegneserier - talk med Karoline Stjernfelt

08.03.21
Mød prisbelønnede tegneserieforfatter Karoline Stjernfelt til et digitalt arrangement om kvinder i tegneserieverden. I anledningen af kvindernes kampdag hylder vi de kvindelige tegneserieskabere og alle de forskellige kvinder, de tegner og skriver om. Foredraget er online på Zoom. Tilmelding nødvendig.

Litteraturformilder Katja Norup snakker med Karoline Stjernfelt om livet som tegneserieforfatter og om hendes værker. Karoline Stjernfelt og Katja Norup har begge et par tegneserier med, skabt af kvinder og om kvinder, som de bagefter fortæller om og taler om.

Kom med til en inspirerende aften med god stemning og hyggelig samtale. Der er noget for alle, uanset om du har læst mange tegneserier eller aldrig har åbnet én før – og alle køn er selvfølgelig velkomne. Det er muligt at stille spørgsmål, som besvares til sidst.

Karoline Stjernfelt har bl.a. lavet den historiske tegneserie ’I morgen bliver bedre’, som handler om den dramatiske historie omkring Caroline Mathilde, Christian 7. og Struense. Første bind i serien bragede ind på den danske scene med flotte anmeldelser og vandt bl.a. Pingprisen og Claus Deleuran Prisen for bedste debut. Nu er det længe ventede bind 2 udkommet.

Arrangementet foregår på Zoom. Tilmelding er nødvendig. 
Link til arrangementet og guide sendes en time før start.

Tilmeld dig via dette link