Foto: Per B.

Om dette arrangement

Tid
19:00 - 22:30
Pris
100 kroner (50 for studerende)
Lokalitet
Borgerhuset Tinglev
Tinglev Midt 2
6360 Tinglev
Arrangører
Målgruppe
For alle
Tilmelding
Musik

Koncert: Mathilde Falch Duo

24.09.21
Mathilde Falch er ikke bange for at tage chancer, udfordre og eksperimentere med sin musik og lyrik. Tag til koncert med hende i Tinglev Borgerhus. Koncerten er et samarbejde mellem Aabenraa Live, Aabenraa Biblioteker & Kulturhuse og Sønderborghus.

Mathilde Falchs koncerter kendetegnes ved at være præget af personlige fortællinger, spilleglæde, intenst nærvær, humor, høj energi, et sammenspillet band bestående af venner, spontane historier, gode sange og dygtige musikere der folder sig ud.

Den røde tråd findes i hendes lyrik og karakteristiske stemme. Hun er kendt for sin kompromisløse, vilde og alligevel sårbare, psykologiske sangskrivning.

Som 18-årig oprettede Mathilde Falch sit eget lille pladeselskab “Just For The Record”, hvor hun har udgivet al sin musik fra. 

Gennem en årrække har Mathilde Falch været én af landets mest turnerende navne - både med sit rockband og som soloartist, og på helt old school manér har hun, via scenerne, opbygget et trofast publikum med udsolgte huse mange steder til følge.

Den 21. maj 2021 udgiver Mathilde Falch sit 5. studiealbum, “Solen Brænder”, som altid på sit eget, lille indielabel “Just For The Record”.

Mathilde Falch - Duo
Borgerhuset Tinglev
Fredag d. 24. september 
Dørene åbner kl. 19. Koncerten begynder kl. 20. 

Entré: 100 kroner (50 for studerende).
Tilmelding nødvendig (billetter sælges via Aabenraa Live).