Log ind:
26 november, 2012 - 15:07

SMS julekalender 2012

Få et drys jul via sms, hver dag i hele december måned.

Som noget nyt kan du i år som læser være med til at påvirke, hvordan din daglige julehistorie udvikler sig ved at træffe valg på personernes vegne via SMS. Du styrer hvilken retning historien skal tage, og bestemmer hvordan julen vil forløbe for personerne. Sender man ikke svar retur, træffer personerne selv deres valg, ofte med fatale konsekvenser.

 

Sådan gør du:

1
Klik på linket nedenfor. Validér dig med dit lånernummer/cpr-nummer og pinkode.

2
Start historien ved at sende en SMS med SP efterfulgt af den angivne kode til 1910.

3
Du modtager nu den valgte historie på din mobil.

Du kan vælge enten at følge julekalenderen for børn eller julekalenderen for voksne. Det er helt gratis at få et dagligt skud julehygge direkte på telefonen. Du skal blot betale almindelig sms-takst for den ene SMS der skal til, for at tilmelde sig en historie.

 

Børnenes julekalender hedder "Julekuglen" og er skrevet af Lise Bidstrup.
- David og hans venner laver små uskyldige udfordringer til hinanden, men da det bliver Davids tur er det ikke længere helt så uskyldigt. Han skal stjæle julestjernen fra rådhuset, og det er ikke bare ulovligt, det er også farligt på en helt anden og komplet uforudsigelig måde.
 

Link: julekuglen

 


 

De voksnes kalender hedder "Julen er hjerternes fest" og er skrevet af Merete Pryds Helle.
- Mikkel elsker kvinder og kvinder elsker Mikkel. men kærligheden og livet er ikke altid nemt og tit må man foretage et valg. Læseren skal hjælpe personerne med at vælge hvad de skal gøre og bestemmer på den måde, om det bliver en glædelig eller en rigtig skidt jul.
 

Link: Julen er hjerternes fest