Museumsvært, sommerferieafløser, timeansat

Er du glad for ansvar og for at være ”den gode vært”? Så er det måske dig vi søger

Told- og Grænsemuseet er et mindre grænsemuseum beliggende i Padborg. Museet drives af Aabenraa Kommunes biblioteker og kulturhuse.

Om stillingen
Som museumsvært er du ansvarlig for at betjene gæster i receptionen, sælge billetter og butiksvarer samt at åbne og/eller lukke museet. Du skal også kunne indgå i andre, forefaldende opgaver i huset.

Det gode værtskab er i fokus, så det er ikke afgørende, at du har erfaring fra et museum, men især sprogkundskaber (tysk og engelsk) vil være en fordel. Måske har du erfaring fra butikslivet, du har passet receptionen på en campingplads eller lignende – du skal blot være god til at byde gæster velkommen.

Stillingen er uden et fast timetal, men der vil særligt være behov for dine timer i forbindelse med skolernes sommerferie. Det er derfor vigtigt, at du er fleksibel og indstillet på at give den en skalle mens andre holder ferie. Der kan også komme weekendvagter i perioden august-oktober.

Måske er du studerende og har brug for en mindre indtægt ved siden af, eller du sparer op til en rejse eller uddannelse. Det kan også være, du er pensionist og vil tjene lidt ved siden af. Vi opfordrer alle interesserede til at søge stillingen uanset alder, køn eller etnicitet. Du skal være fyldt 18 år og indforstået med, at vi trækker børneattest.

Løn og ansættelsesvilkår
efter gældende overenskomst. Stillingen er tidsbegrænset til perioden fra ca. 1. juli-31. oktober 2023. Gennemsnitligt timetal pr. uge: ca. 6. I skoleferierne dog op til fuld tid.

Vi gør opmærksom på, at der forud for ansættelsen vil blive indhentet børneattest, og at ansættelsen vil være betinget af, at disse er tilfredsstillende.

Ansøgning
Sidste frist for at søge stillingen er den 10. juni 2023.

For spørgsmål kan du kontakte museumsinspektør og koordinator Mads Mikkel Tørsleff på tlf. 73 76 64 37

Søg jobbet her (link til kommunens jobportal)