Det digitale køkken

Af Anonym (ikke efterprøvet)
29.05.19
Vil du gerne undgå at få pletter i dine gode kogebøger? Så er der rig mulighed for i stedet at finde digitale opskrifter, som du kan læse på din tablet. Her kan skærmen tørres af med en fugtig klud ... og opskriften er lige så fin og ren som da du begyndte at tilberede dit måltid.

Men hvor skal man begynde og hvor skal man slutte? Jeg vil foreslå, at du kaster et blik på Aabenraa Bibliotekernes hjemmeside. Hvis du søger på 'cooking' og afgrænser til materialetype ebog, finder du mere end 600 digitale kogebøger. Hovedparten er på engelsk, men enkelte andre sprog er også repræsenteret.

Hvis du mere er på udkig efter magasiner med flotte og inspirerende billeder, har biblioteket et rigtig godt tilbud til dig: RBdigital. Som det er tilfældet med ebøgerne, kan du også læse magasinerne derhjemme og tage med i køkkenet på din tablet, PC eller smartphone.

RBdigital finder du under menuen 'Digitale tilbud' på hjemmesiden. Hvis du vælger genren 'Food and Cooking', bliver du præsenteret for en række magasiner. Her finder du også det danske 'Spis bedre', men hovedparten af magasinerne i RBdigital er på engelsk.

Endelig kan du selvfølgelig også finde en række danske kogebøger på eReolen.

God fornøjelse!

Oprindeligt skrevet af Vejle Bibliotekerne.

Materialer