Gode brætspil for to personer

21.05.19
To personers spil kan være svære at finde

Efter at min mand og jeg er kommet i kategorien 'børnefamilie' er det blevet lidt sværere at mødes med vennerne til brætspilsaftener i tide og utide. Til gengæld er vi begyndt at spille mere bare os to om aftenen, når junior er blevet puttet. Derfor er jeg konstant på udkig efter spil, der giver mening for os at spille. Mange spil er designet til flere og mister en del af magien, når man kun er to. Jeg har her prøvet at lave nogle forslag til, hvad vi allerede spiller og hvad vi har fået anbefalet, men mangler at få afprøvet. Bliv inspireret og lån det med hjem. Specielt nu hvor Game of thrones er slut og I mangler noget andet at bruge aftenerne på. 

Spil vi ofte tager frem:

Spil som vi mangler at få afprøvet:

Der er for nyligt blevet købt nye spil til biblioteket - blandt andet flere af dem, vi mangler at afprøve. De kommer løbende til at indgå i samlingen, efterhånden som vi får dem pakket ud.

Til sidst kommer der lige en bonus anbefaling til de nørdede. Den bedste spiloplevelse vi har haft sammen bare to personer er Pandemic legacy - med det tvist at vi spillede med 4 karakterer i stedet for kun 2. Hvis du ikke kender spillet så tjek det ud. Desværre kan vi ikke købe det til biblioteket, da man ændrer i spillet undervejs og hele plottet kun kan spilles igennem én gang. Min mand og jeg spillede 18 spil på 16 dage og det er stadig en af de bedste brætspilsoplevelser jeg har haft. Indtil videre findes der både en sæson 1 og  2. 

God spillelyst! 

 

Tags
Materialer