Forårsprogrammet er på gaden

15.01.20
Møde Nikolaj Sonne og Jakob Stegelmann, tag til streamede TED Talks, glokale livetalks i Deleværdig Viden og udfordr børnene i Sprogfitness. Aabenraa Biblioteker og Kulturhuses forårsprogram er netop landet

Deleværdig Viden, inspireret af de anerkendte TED Talks, kommer til Aabenraa

På Aabenraa Bibliotek kan man fra februar og fire måneder frem høre fire livetalks med blandt andre kommunens borgmester, Thomas Andresen (V), forfatter Maren Uthaug, der er kendt for sin stribe på bagsiden af Politiken, og kok og naturforkæmper Nikolaj Kirk.

Aabenraa Biblioteker og Kulturhuse nye program byder på en lang række forskellige arrangementer og nyheder. Blandt andre en ny Genforeningspark, foredrag med Nikolaj Sonne og Jakob Stegelmann og teater for de mindste.

På Folkehjem i Aabenraa kan man i marts opleve en vaskeægte Danmarkspremiere, når journalist Nikolaj Sonne, kendt fra ”So ein Ding”, og redaktør og tv-vært fra ”Troldspejlet”, Jakob Stegelmann, på venskabeligvis dyster på nørdede anekdoter, der i tid og emner strækker sig helt fra 70’erne til i dag. Det er første gang, de to tv-personligheder holder et offentligt foredrag sammen. 

Folkehjem ved Aabenraa Bibliotek lægger forplads til fejringen af 100-året for Genforeningen, når byens nye park, Genforeningsparken, i løbet af sommeren står færdig. Genforeningen har også en naturlig plads i programmet; blandt andet med foredrag med Simon Kratholm Ankjærgaard, forfatter til bogen ”Genforeningen 1920”. Derudover kan du komme med til Afstemningsfest på Frøslev Kro.

Aabenraa Biblioteker og Kulturhuse byder desuden på en lang række aktiviteter for de mindste. Tag for eksempel med til koncertshowet ”Fra Morgenmad til Skumbad”, Sprogfitness eller tegneserieworkshop med forfatter Sabine Lemire og illustratoren Rasmus Bregnhøi, der står bag Mira-bøgerne. 

Se det fulde programmet her. Og vend gerne tilbage. Der lægges løbende nye arrangementer på siden. Det trykte program kan afhentes på alle Aabenraa Kommunes biblioteker og i NygadeHuset fra den 17. januar. 

Download programmet som pdf her (åbner i et nyt vindue)