Forsvarsforbehold: Brevstem på biblioteket 

21.04.22
I Aabenraa Kommune kan du brevstemme i Borgerservice Aabenraa og Bov plus i de bemandet åbningstider på bibliotekerne i Bov, Rødekro, Tinglev og Aabenraa.

Bibliotekerne holder åbent lørdag den 14. og 21. maj, fredag den 27. maj og lørdag den 28. maj (sidste dag for at brevstemme), hvor man kan brevstemme i den normale åbningstid.

Hvis du gerne vil stemme inden valgdagen onsdag d. 1. juni, kan du brevstemme i alle kommuner over hele landet. Du skal medbringe gyldig legitimation, fx sundhedskort, pas eller kørekort. 

I Aabenraa Kommune kan du brevstemme på bibliotekerne i Bov, Rødekro, Tinglev og Aabenraa og i Borgerservice Aabenraa og Bov. 

Læs mere om at brevstemme på Aabenraa Kommunes hjemmeside

Har du brug for at sortere dis- og misinformation og fakta om de danske EU-forbehold og afstemningen? Læs mere hos de uafhængige faktatjekkere hos Tjekdet lige her. 

TV2 har desuden skrevet en artikel, der går i dybden med argumenter for og imod at afskaffe forsvarsforbeholdet. Læs artiklen lige her. 

SÅDAN BREVSTEMMER DU

  • Du kan brevstemme til og med lørdag den 28. maj 2022
  • I Aabenraa Kommune kan du blandt andet brevstemme på dine lokale biblioteker i Bov, Rødekro, Tinglev og Aabenraa. Det er også muligt at brevstemme på Borgerservice i Aabenraa og Bov
  • Husk gyldig legitimation; fx dit pas, kørekort eller det gule sundhedskort. Du behøver ikke at medbringe dit valgkort, da det kun skal bruges, hvis du vil stemme på valgdagen