Historien indtager biblioteket

31.03.17
Danmarkshistorien indtager bibliotekerne hele april måned.

Fra i dag, den 31. marts kan man på Aabenraa Bibliotekerne dykke ned i den tidlige Danmarkshistorie.  I samarbejde med biblioteker over hele landet, Slots- og kulturstyrelsen og DR sættes der fokus på perioden fra stenalderen og op til 1536. 

På bibliotekerne i Aabenraa kommune kan du komme og se udstillinger om de forskellige perioder og du kan også vinde noget! Vi sætter nemlig en skattejagt op på på bibliotekerne i Aabenraa, Rødekro, Bov og Tinglev. Her kan du komme ind og finde ledetrådene i biblioteket og udfylde svararket. Dette afleverer du til biblioteket og deltager i konkurencen om tre gavekort til 'Shop i city Aabenraa'. Skattejagten er at finde i bibliotekerne hele april måned, så du kan måske kigge ind i påskeferien og få børnene aktiveret?

På temasiden 'Historier om Danmark' kan du læse mere om de forskellige perioder og se links til, hvor du kan gå hen hvis du vil vide mere om Danmarkshistorien. Så det er bare med at dykke ned og blive klogere på Grauballemanden, vikingetogter og hvad der eller findes af spændende ting i Danmarks fortid.