Ledig stilling: Biblioteksvært til Aabenraa Bibliotek

Aabenraa Bibliotek søger en vært over 18 år til at understøtte det gode værtskab om aftenen i bibliotekets selvbetjente åbningstid. Som vært på biblioteket er du den person, der er til stede om aftenen, når biblioteket ikke har betjening. Her møder du bibliotekets gæster i øjenhøjde, mens du løser forskellige praktiske opgaver.

Du bliver ansat med en gennemsnitlig ugentlig arbejdstid på 9 timer, fordelt på tre dage.

Arbejdstiden vil ligge i tidsrummet mandag til fredag kl. 17.00 – 20.00, og lørdag i tidsrummet 14. – 17. Du deler ugen med en kollega. Den ene uge mandag, tirsdag og onsdag - den anden uge torsdag, fredag og lørdag. Fordelingen kan dog aftales anderledes. Søndage i vinterhalvåret kan evt. komme på tale.

Dine opgaver inkluderer:

  • at være vært i øjenhøjde, det vil sige, at du er venlig, imødekommende og hjælpsom over for de borgere, der kommer på biblioteket
  • sortering, opsætning og fremfinding af materialer
  • oprydning i biblioteket og opfyldning af papir, bonruller, kaffe, mm.

Vi forventer, at du

  • er en moden, robust og tillidsvækkende person
  • du føler dig godt tilpas ved at være alene på arbejde om aftenen
  • er god til at tale med alle slags mennesker, da mangfoldigheden på biblioteket er stor. Der kommer blandt andet en del unge om aftenen, som du skal have lyst til at forholde dig til
  • har en god fysik
  • er praktisk anlagt og i stand til at arbejde selvstændigt og få noget fra hånden

Vi sørger for grundig oplæring.

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen er på 6-12 timer ugentligt. Løn og ansættelsesvilkår fastsættes efter gældende overenskomst. Aabenraa Kommune indhenter offentlig straffe- og børneattest på de personer, vi ønsker at ansætte. 
Tiltrædelse 1. september, eller hurtigst muligt derefter. 

Vil du vide mere?  

Du er velkommen til at kontakte Lisbeth Theemann på torsdage, den 29. juli,  den 5. august eller den 12. august på telefon 7376 6374. Vi glæder os til at høre fra dig. 

Ansøgning

Send din ansøgning vedlagt beskrivelse af tidligere ansættelser senest den 16. august via linket nedenfor. 

Søg jobbet her (Link til kommunens jobportal)