Find en skygge plads og læs en god bog med i haven i maj.

Lukkedage på biblioteket

27.04.21
Dit lokale bibliotek holder lukket store bededag, fredag d. 30. april. Filialerne i Bov, Felsted, Rødekro og Tinglev er også lukkede dagen efter, lørdag d. 1. maj. Det digitale bibliotek er døgnåbent.

Husk at hente nye bøger og film til weekenden senest torsdag. Du kan desuden, døgnet rundt, låne ebøger og lydbøger på eReolen, eReolen GO! og eReolen Global plus se film på Filmstriben.

Du finder alle de digitale indgange til biblioteket her

Har du ikke har et coronapas? Du kan stadig benytte bibliotekets take away-ordning, hvor du kan reservere og afhente materialer - uden at komme ind på biblioteket. Her kan du også aflevere lånte materialer. Take away-ordningen er åben i de betjente åbningstider. 

Læs mere om ordningen her

I maj er der en række lukkedage: Bibliotekerne i Aabenraa,  Bov, Felsted, Rødekro og Tinglev er lukkede Kristi himmelfartsdag, torsdag d. 13. maj.

Filialerne i Bov, Felsted, Rødekro og Tinglev er desuden lukkede fredag d. 14 og lørdag d. 15. maj. Samtidig er 2. pinsedag, mandag den 24. maj, også en lukkedag for alle bibliotekerne. 

Bibliotekerne har desuden lukket Grundlovsdag, lørdag d. 5. juni. 

Der er, på grund af coronarestriktionerne, ikke selvbetjent åbningstid. Det skyldes, at det ikke er muligt at kontrollere antallet af besøgende og coronapas. 

Du finder åbningstiderne og generelle retningslinjer her

Rettelse: I en tidligere version stod der, at Aabenraa Bibliotek var lukket lørdag d. 1. maj plus fredag d. 14 og lørdag d. 15. maj. Det er ikke korrekt.