Mediastream

Mediastream Folkebibliotek

06.09.17
I Mediastream Folkebibliotek får du adgang til helsides digitaliserede avissider fra perioden 1918 til 2001. Før øjeblikket er der adgang til 40 avistitler med mere end 5 mio. avissider. Der er kun adgang til tilbuddet fra en af Aabenraa Bibliotekernes afdelinger.

Det Kongelige Bibliotek i Århus er i gang med et stort avisdigitaliseringsprojekt . Aviser udgivet før 1918 har du fri online adgang til på Mediastream Aviser. De øvrige skannede aviser er der ophavsrettigheder på, så du skal besøge et af de kongelige biblioteker for den fulde adgang til alle digitaliserede avissider. 
Med projektet Mediastream Folkebibliotek, er der frikøbt ophavsrettigheder til 40 avistitler og der kommer stadig flere til.

Mediastream Folkebibliotek er en guldgrube for dig, der er interesseret i slægtsforskning og historie, du finder f.eks Hejmdal perioden 1893-1975 og Nordschleswigsche Zeitung perioden 1929-1945 . Med helsides skanning af avissiderne, ser du avisen, som da den blev udgivet med artikler, annoncer, reklamer mm. Du kan downloade og printe siderne.

Brug Mediastream Folkebibliotek ved at sætte flueben i boksen "Søg kun i det, du har adgang til"

Se listen over hvad du har adgang til for øjeblikket