Mathilde Falch Duo gæster Tinglev, hvor personlige fortællinger, nærvær og sårbarhed står på programmet. Foto: perbfoto.dk

Musikken kommer til Tinglev

09.09.21
Mathilde Falch er ikke bange for at tage chancer, udfordre og eksperimentere med sin musik og lyrik. Tag til koncert med Mathilde Falch Duo i Borgerhuset Tinglev, fredag d. 24. september.

“Mathilde er intens som få, og hun vil tages alvorligt. Og det finder jeg befriende. En kunstner, der tør risikere sig selv og konstant udfordrer lytteren”. Henning Høeg, pov.international.

Fredag d. 24. september kommer musikken til Tinglev. Her kan kan opleve Mathilde Falch og hendes bandt, når de gæster Borgerhuset Tinglev. Koncerten er et samarbejde mellem Aabenraa Live, Aabenraa Biblioteker & Kulturhuse og Sønderborghus.

Mathilde Falchs koncerter kendetegnes ved at være præget af personlige fortællinger, spilleglæde, intenst nærvær, humor, høj energi, et sammenspillet band bestående af venner, spontane historier, gode sange og dygtige musikere der folder sig ud.

Den røde tråd findes i Mathildes lyrik og karakteristiske stemme. Hun er kendt for sin kompromisløse, vilde og alligevel sårbare, psykologiske sangskrivning.

Gennem en årrække har Mathilde Falch været én af landets mest turnerende navne - både med sit rockband og som soloartist, og på helt old school manér har hun, via scenerne, opbygget et trofast publikum med udsolgte huse mange steder til følge.

Den 21. maj udgav Mathilde Falch sit femte studiealbum, “Solen Brænder”.

Køb billet her (ticketmaster)

Mathilde Falch Duo
Fredag d. 24. september 19.00-22.30
Borgerhuset Tinglev
Entré: 100 kroner (50 for studerende)