Bogdysten er en litterær sportskamp, hvor du blandt andet skal læse en klassiker eller en novelle.

Sammen i bevægelse: Bogdysten 

03.05.21
Deltag i en bogfemkamp, en bogtriatlon og et bogmaraton. Du kan de næste uger deltage i én eller flere af disciplinerne. Aflever dit udfyldte skema og deltag i konkurrencen om en præmie. Der er en præmie for hver dyst.

DISCIPLINERNE

BOGFEMKAMP
Længdespring (læs en bog på minimum 300 sider), 200 meter løb (læs en novelle), højdespring (læs en klassiker), 100 meter hæk (læs en bog, mens du er udenfor) og spydkast (læs en bog, der spidder nogen eller noget).

BOGTRIATLON
Svømning (læs en skønlitterær bog), cykling (læs en fagbog) og løb (læs en lydbog).

BOGMARATON 
Læs en hel serie.

En bogfemkamp, en bogtriatlon og et bogmaraton. På bare ni uger. 

Fortvivl ikke. 

Vi vil løbende give inspiration til fx en bog på minimum 300 sider, en fremragende novelle, en klassiker, en hel serie og en fagbog. 

Du får allerede i morgen, tirsdag, tre bud på skønlitterære bøger, du kan læse. De skønlitterære bøger er en del af “Bogtriatlon: Svømning” og anbefales af dine lokale bibliotekarer fra Bov, Rødekro og Aabenraa.

Det er blot nogle af de læsediscipliner, vi skal gennem de kommende uger, hvor du skal gennemføre en en bogfemkamp med længdespring, 200 meter løb, højdespring, 100 meter hæk og spydkast. Derudover er der med svømning, cykling og løb bogtriatlon og et bogmaraton.

I år sætte fokus på bevægelse. Bogdysten er en udfordring, der kombinerer samarbejdet og den gode fortælling. 

Plakaten til Bogdysten kan hentes på dit lokale bibliotek eller downloades her (pdf / åbner i nyt vindue).

“Sammen i bevægelse” er er et samarbejde mellem bibliotekerne og Danmarks Radio. Bogdysten løber fra mandag d. 3. maj (uge 18) til og med søndag d. 4. juli (uge 26). ​

Tags