Højers gamle sluse fredet som fortidsminde. Her er slusen fanget i solens sidste gyldne stråler. Fotoet er en del af udstillingen "Vores hjemstavn".

Sønderjylland gennem linsen

07.10.20
"Vores hjemstavn" er temaet på en fotoudstilling, du kan se på Tinglev Bibliotek til og med lørdag d. 31. oktober. Fem sønderjyske fotoklubber står bag den fælles udstilling i forbindelse med 100-års jubilæet for Genforeningen. 

Fotografierne er taget af lokale fotografer fra FotoforumSyd, der et samarbejde mellem fotoklubberne Alssund Fotoklub, Haderslev Fotoklub, Sydjysk Fotoklub Fotoklub Harislee og Tinglev Fotoforum.

Udstillingens fælles tema er “Vores hjemstavn", set ud fra de sønderjyske og nordtyske særtræk og ikke mindst det gode naboskab til Slesvig-Holsten.

Det er så blevet til 15 billeder fra hver klub. I alt er der altså 75 billeder, som har været vist i Sønderborg, Haderslev og nu på Tinglev Bibliotek.

Arrangementet gennemføres med støtte fra Sønderborg, Haderslev og Aabenraa Kommunes Genforeningen 2020 Pulje samt Kulturförderung Schleswig-Flensburg.

"Vores hjemstavn"
Tinglev Bibliotek
Udstillingen varer til og med lørdag d. 31. oktober