Teater og kreative drager i NygadeHuset

30.08.21
Aabenraas kreative kulturhus byder søndag d. 5. september på en dag med teater og usædvanligt meget kreativitet for hele familien.

NygadeHuset skruer gevaldigt op for hyggen, søndag d. 5. september mellem 10 og 14.

Her er opfører Teater Lille Hest forestillingen “Fra Mig til Dig”, der handler om at være lille og flyve med drager, og om at leve i et land, hvor dagen er fyldt med musik, sang og historiefortælling.

- Hele familien kan hygge sig sammen. Det plejer at være en superkreativ dag, og som altid bliver det sjovt at se, hvad der bliver lavet at kreative sager. Selv om vores oplæg er drager, lanterner og t-shirt-tryk, ved man aldrig, hvordan det ender, når fantasien og familierne får frit løb med materialerne, siger Malene Mørk Thomsen, der er kulturformidler ved Aabenraa Biblioteker & Kulturhuse.

Samtidig er der fuld bemanding i keramikværkstedet, glaskunst-workshop, dragemaling, lanterneproduktion og åbent MakerSpace.

I Keramikværkstedet kan man lave flotte drager i ler, mens man i glasværkstedet kan lære at klippe, skære og dekorere glas, så de små skarpe stykker bliver til ophæng og smykker.

I husets krea-lokale kan man lave drager og dekorere lanterner, og samtidig holder Aabenraa Makerspace, som er fyldt med helt fantastiske maskiner, åbent. Her kan man få printet en supercool drage på sin medbragte t-shirt.

Forestillingen "Fra Mig til Dig” er for børn mellem 2 og 6 år og varer 40 minutter. SøndagsÅbent med Teater & Drager begynder kl. 10 og slutter kl. 14. Derimellem er det bare om at slå kreativiteten løs.

Find billetter på NygadeHuset.dk