På dit lokale bibliotek, bliver der dækket op til spillefest, når Musikgruppen Æsken opfører musikforestillingen “Kaninens fødselsdag”. Alle, der fylder to år i 2021 er inviteret til fødseldagsfest. 

Tillykke til alle de to-årige

13.09.21
Bibliotekerne i Bov, Felsted, Rødekro, Tinglev og Aabenraa inviterer alle børn, der fylder to år i år, til fødselsdagsfest. Fødselsdagsbørnene får en boggave.

Det er stort at fylde to år. Og det skal fejres. Derfor er alle børn, der fylder to år i 2021, inviteret til to-års fødselsdag på de lokale biblioteker. 

Fejringerne begynder på Bov Bibliotek lørdag den 25. september mellem 9.30 og 10.30. Dagen efter er der fødselsdagsfest på Aabenraa Bibliotek. Børnene i Rødekro og Tinglev fejres i oktober, mens der holdes fest for de to-årige i Felsted i november. 

Musikgruppen Æsken kommer med alle dage med musikforestillingen “Kaninens fødselsdag”, en der er en inddragende, musikalsk fødselsdagsfest ved den lille kanin. Børnene skal også danse med kanindansebælter, der kan bjælde og klingre, og de skal hoppe i en regn af sæbebobler og balloner.

Derefter er der saft, kaffe og fødselsdagsboller, og alle to-årige får selvfølgelig en boggave.

Alle to-årige inviteres fødselsdagsfest sammen med deres forældre og søskende. Der er fri entré. 

Du finder de forskellige fejringer herunder