Serie
Beskriver 52 arter af spiselige, vilde planter. De gennemgås med hensyn til: karakteristiske kendetegn, udbredelse, høst, kulturhistorie, anvendelse og smag. Der er desuden udarbejdet en opskrift til hver af de 52 planter
Henter beholdningsoplysninger.
Detaljer om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Sprog
dansk
Emneord
Emnetal
64.17
Bidrag af
ISBN
9788702129991
Udgave
1. udgave, 1. oplag (2013)
Omfang
128 sider
Forlag
Gyldendal
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
Anmeldelser
Fagbladet folkeskolen online, 2013-08-08
Fagbladet folkeskolen online, 2013-08-08Skoven, Årg. 45, nr. 8 (2013)
Lektørudtalelse
Fin, inspirerende og velredigeret bog om at bruge såvel kendte som mere upåagtede vilde planter fra den danske natur i madlavningen. Der er interesse for emnet på alle biblioteker, og med denne bog i hånden kan man fx byde på gratineret strandkål, bøgeblad- eller ukrudtsalat