Opskrifter på fisk og skaldyr - både de krævende til weekenden og de hurtige til hverdagen. Desuden fif til indkøb af fisk, sæsonkalender, rensning af fisk, de forskellige tilberedningsmetoder og forslag til saucer og tilbehør
Emner
fisk fiskeretter
Henter beholdningsoplysninger.
Detaljer om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Sprog
dansk
Emneord
Emnetal
64.17
Bidrag af
ISBN
9788740016741
Udgave
1. udgave, 1. oplag (2015)
Omfang
247 sider
Forlag
Politiken
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
Anmeldelser
Berlingske tidende, 2015-06-09
Berlingske tidende, 2015-06-09Børsen, 2015-06-26
Lektørudtalelse
Udover råd og tips har bogen flotte billeder og en fin og overskuelig præsentation. Der bruges et flot bredt udvalg af fisk men enkelte fisk som fx barsen savnes. Opskrifterne på tilbehør er i den avancerede ende med flere ingredienser fra specialbutikker