Opskrifter på brød og kager bagt på fuldkorn af forskellig slags
Henter beholdningsoplysninger.
Detaljer om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Sprog
dansk
Emneord
Emnetal
64.12
Bidrag af
Beskrivelse
Indhold: Basisbrød ; Gamle kornsorter ; Brød med frø og kerner ; Brød med spirer ; Formbrød a la René ; Brød med grød, knækkede kerner og flager ; Knækbrød ; Kager
Originaltitel
Tartine Book No 3
ISBN
9788711513484
Udgave
1. udgave, 1. oplag (2016)
Omfang
336 sider
Forlag
Lindhardt og Ringhof
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
Anmeldelser
Lektørudtalelse
En gennemarbejdet og inspirerende bagebog med indbydende billeder af på en gang lette og rustikke brød og af lækre skærekager og småkager. Den dygtige hjemmebager vil have meget fornøjelse af bogen, mens mere uerfarne sandsynligvis vil blive afskrækket af nogle af ælteteknikkerne og af de meget præcise målangivelser