Indføring i den franske madkultur, med fortællinger om nogle af de mest kendte retter, forklaring på franske fagtermer indenfor gastronomi, samt opskrifter på homard thermidor, filet Chateaubriand, frites, Sarah Bernhardt og ca. 20 andre retter eller kager, de fleste forbinder med Frankrig
Detaljer om materialet
Type
Ebog
Format
illustreret i farver
Sprog
dansk
Emneord
Emnetal
64.101
Bidrag af
Beskrivelse
Downloades i PDF-format
ISBN
9788771908664
Udgave
1. udgave
Omfang
359 sider
Forlag
Mellemgaard
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
Anmeldelser
Lektørudtalelse
Det er spændende og velfunderet læsning og opskrifterne er rettet til, så de kan gås til af også habile amatørkokke. Det er meget grundige artikler baseret på mange især franske kilder, så det lige så meget bliver nedslag i fransk historie som gastronomiske essays
Forlagets beskrivelse
Forlagets beskrivelse af: Smagen af Frankrig af Ove Bjørn Petersen
Til alle tider har man truffet beslutninger omkring et spisebord, i familiernes spisekøkken eller i fornemme restauranter...