Bookpc

Du skal være registreret som bruger på Aabenraa Bibliotekerne for at kunne anvende bibliotekets pc’er. Du kan benytte / booke pc'er op til 4 timer om dagen.

Link: Book pc'er Aabenraa Bibliotekerne her 

Du logger på pc’en med dit cpr-nummer/lånernummer og din pinkode, derefter kan du benytte pc’en i op til 4 timer pr. dag.
Pc'en genstarter automatisk efter din tid er udløbet, du bliver advaret 5 minutter og 1 minut før din tid udløber.


 

Vigtigt!

Husk at gemme dit arbejde, gerne løbende, på et USB-stick eller på nettet, ved genstart slettes alt fra pc'en og kan ikke genskabes.

Klik på "Afslut booking" i den grå bjælke når du er færdig, så genstarter pc'en og sletter alt hvad du evt. har gemt/downloaded. PC'en er herefter klar til næste bruger.

Resterende tid, op til de 2 timer, kan benyttes senere på dagen.

Bibliotekernes Quick pc’er til korte søgninger og Scanner pc’er kræver ikke login, men kan kun benyttes i hhv. 15. og 30 minutter før genstart.

Reserver en tid i forvejen

Vil du være sikker på at kunne få tid ved en pc, kan du booke tid i forvejen.

Du skal være registreret som bruger på Aabenraa Bibliotekerne for at kunne booke/reservere tid. Du bruger dit cpr-nummer/lånernummer og din pinkode. Du kan booke fra bibliotekets pc’er, din egen pc, mobiltelefon eller tablet.

Gå ind på bookingsiden for det bibliotek, hvor du ønsker at booke en tid via et af nedenstående link:

På bookingsiden er der en oversigt over de pc’er der er til rådighed. Når du har fundet et ledigt tidspunkt som passer dig, bookes tiden ved at klikke på det grønne felt og indtaste cpr-nummer/lånernummer og pinkode. Nu skifter farven til rød, og tiden er booket til dig.
Du kan booke 2 timer pr. dag og du kan booke en uge frem.

Når du skal benytte din booking

Du logger på pc’en med dit cpr-nummer/lånernummer og din pinkode, og derefter kan du benytte pc’en i 2 timer. Pc'en genstarter automatisk efter din tid er udløbet, du bliver advaret 5 minutter før og igen 1 minut før.
OBS: Din booking slettes efter 10 minutter hvis du ikke logger på, pc'en kan derefter bookes af andre.

Husk at gemme dit arbejde på et USB-stick eller på nettet, ved genstart slettes alt fra pc'en.

NB:

Lånerkort/cpr-nummer er personligt og kun til eget brug. 
Misbrug medfører karantæne.

Bibliotekets pc'er må ikke anvendes til at søge efter eller vise sider med pornografisk, voldeligt eller racistisk indhold.