Selvbetjent bibliotek

Det er nemt at betjene dig selv på det selvbetjente bibliotek.


Alle afdelinger af Aabenraa Bibliotekerne  er åbne alle ugens 7 dage fra kl. 07:00-22:00 i Aabenraa, Bov, Felsted, Rødekro og Tinglev.
Du kan møde personalet i den betjente åbningstid.  Se den betjente åbningstid her.


Sådan får du adgang

Indgangscomputer med pil

Alle registrerede brugere fra 13 år kan få adgang. Indsæt bibliotekskort eller sundhedskort i kortlæseren og tast din pinkode + OK (du kan ikke komme ind uden kort).
Efter et kort øjeblik går døren op, og du kan gå ind.
Husk: Tager du andre med ind, er det dit ansvar.


Registrering og overvågning
Alle, der benytter biblioteket i den selvbetjente åbningstid, bliver registreret med oplysninger om navn og adresse. Der er videoovervågning af indgangen og på biblioteket. Videooptagelserne bliver behandlet efter gældende lov.
 

Sådan klarer du dig selv
Som bruger af det selvbetjente bibliotek skal du selv låne, aflevere og hente reserveret materiale. Når en reservering er klar til afhentning, har du modtaget en besked med et reserveringsnummer (f.eks. 4711). Reserveringerne står i nummerorden - husk at udlåne materialet i automaten.


Kopi og print
Der kan tages kopier og printes.
Betaling lægges i de opsatte pengekasser (kun aftalte penge).

Pengekasse

Se priser her.

 

Wi-Fi/Hotspot
Hvis du medbringer pc, iPad, smartphone el.a., så har du mulighed for at bruge internettet via bibliotekets Wi-Fi, BORGER_GUEST_NET. Det er et åbent, ikke sikret, netværk uden kode og kan bruges i hele åbningstiden.


Gebyr
Hvis du har gebyrer, vil de automatisk blive overført til din konto hos Aabenraa Bibliotekerne. De kan betales i den betjente åbningstid eller via Min konto.


Biblioteket er dit og mit
Aabenraa Bibliotekerne  ønsker at alle borgere skal have mulighed for en god oplevelse, når de bruger biblioteket - både i den betjente og selvbetjente åbningstid. Derfor skal du tage hensyn til andre brugere og respektere god ro og orden. Husk at rydde op efter dig selv. Mad og drikke må ikke nydes ved computerne.


Biblioteksvagten.dk
Hvis du har spørgsmål til en bibliotekar i den selvbetjente åbningstid, kan du kontakte Biblioteksvagten.dk - enten via spørgeformular, chat, mail, eller på telefon 7027 0717.


Aviser
Biblioteket tilstræber at lægge dagens aviser frem så tidligt som muligt. Ved aviserne hænger en nøgle til avis-postkassen, så du kan hente dagens avis, hvis du kommer tidligere.


Når biblioteket lukker
Forlad biblioteket senest kl. 22. Du vil blive advaret over højttaleren før alarmen bliver sat til.