Om dette arrangement

Tid
10:00 - 12:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Målgruppe
For børn
For børn

Tag til Naturvidenskabsfestival på biblioteket | mandag 10-12

21.09.20
I uge 39. inviterer vi dig, dine venner og din naturfags- eller samfundfagsklasse til et par timers naturfaglig aktivitet på Aabenraa Bibliotek.

Tag for eksempel til…

  • Miniforedrag om det at opdage, og hvad det der, der driver i søgen efter nye ting. Personligudvikling, eventyr og store opdagelser er på programmet.
  • Praktiske workshops, hvor man bygger og modellere nogle af historiens store opdagelser i Makerspace Haderslevvej.
  • Gå på opdagelse og find svar på om de store ting der sket i verden. Bøgerne på biblioteket kan bruges til andet end at se flotte ud. Der er viden i bøger.
  • Gør det selv workshops. Dyk ned i bibliotekets verden og skab dit eget besøg ud fra det, du har brug for i din undervisning. Vi stiller borde og værktøjer tilrådelighed. Biblioteket er - meget - andet end bøger.
  • Elev til elev-fabrikationer. Kom og mød andre elevers fortolkning af store opdagelser indenfor naturfag. Hør læs om dem - og bliv klogere.

På landsplan deltager over 150.000 elever fra grund- , gymnasie- og erhvervsskoler i Naturvidenskabsfestival. Målet med festivalen er, at gøre science vedkommende og anvendeligt for Danmarks børn og unge. 

// CORONASIKKERET – HVORDAN? //

Der er åbent for 60 personer ad gangen i 2 timers bånd (10.00-12.00 og 13.00-15.00 alle dage, undtagen torsdag (særskilt program, se mere her). Der er håndsprit til fri benyttelse, og der afsprittes desuden mellem de enkelte bånd.

Eleverne flyder rundt på biblioteket og interagere i de forskellige event, der er på stedet. Det kunne være mini foredrag, praktiske workshop af 20-40 minutters varighed eller måske en opgave, der kræver en videnundersøgelse i bøgerne. 

Indholdet henvender sig til elever og studerende fra 7. klasse til 10. klassetrin. 

Naturvidenskabsfestival Uge 39
Mandag-onsdag d. 21.-23. september plus fredag d. 25. september 
Aabenraa Bibliotek
Haderslevvej 3, 6200 Aabenraa