Om dette arrangement

Tid
10:00 - 12:00
Pris
20 Kr
Lokalitet
Nygadehuset
Nygade 23 A
6200 Aabenraa
Arrangører
Målgruppe
For voksne
Tilmelding
Litteratur

Barselsfællesskab

06.06.24
Vi mener, at højtlæsning er den bedste form for selvforkælelse. Derfor har vi startet et nyt fællesskab for dig på barsel.

Tag del i nogle hyggelige formiddage sammen med andre forældre på barsel, og få tid til at snakke om andet end søvnrytmer og amning.  Vi starter et fællesskab, hvor vi samles om højtlæsning og snakker om det, der læses. Bøger kan skabe afsæt for en anderledes og fin samtale om de ting, der rør sig i vores liv og omverden. Bøger kan være et pusterum i en travl hverdag og i denne gruppe skaber vi et lille åndehul, hvor der er plads til at lytte, snakke og være sammen.

Oplæseren har taget en spændende novelle eller kortere tekst med og læser højt. Løbende holdes der pauser, hvor vi snakker om det, der er blevet læst.
Det er et uformelt og hyggeligt fællesskab, hvor der er plads til amning, lur, bleskift og hvis I har brug for at tage en pause. Vi mødes hver gang i Nygadehuset fra 10 til 12. Der er mulighed for at stille barnevogn udenfor Nygadehuset eller udenfor det lokale, hvor vi er.

Datoer:
Torsdag d. 11. april
Torsdag d. 25 april
Onsdag d. 8 maj
Torsdag d. 23 maj
Torsdag d. 6. juni