De bedste bøger fra 2019

03.12.19
Vi vil ikke hævde, at vi ved, hvilke bøger der er de bedste fra 2019, men vi har samlet en bunke med nogle af de rigtigt gode.

Bogcaféerne er slut for i år. Vi har været rundt omkring på flere biblioteker og hygget os gevaldigt med at dele læsepassionen og læseinspirationen med en masse mennesker. 

I løbet af et bogår udkommer der rigtigt mange gode, sjove, stærke og overraskende bøger. Langt flere end vi kan nå at fortælle om på en time. Derfor laver vi traditionen tro et inspirationshæfte med de 10 bøger, vi har fortalt om til bogcaféerne, sammen med et udvalg af andre gode udgivelser fra 2019. 

Vi forsøger som altid at spænde bredt og også vise flere af de titler, som man ikke ser i alle blade og aviser. Du finder altså hverken Hvor flodkrebsene synger, Frank vender hjem eller En lykkelig slutning. Til gengæld finder du en masse andet godt, som i større eller mindre grad også har fået velfortjent opmærksomhed. 

Inspirationshæfter
Du kan finde inspirationshæfterne i digital version nedenfor. I år har Anne, Bente og jeg (Katja) været rundt på bibliotekerne lidt på kryds og tværs. 

Anne og Katjas anbefalinger: 
https://issuu.com/aabenraabibliotekerne/docs/bogcaf__2019__m._anne_og_katja

Bente og Katjas anbefalinger: 
https://issuu.com/aabenraabibliotekerne/docs/bogcaf__2019__m._bente_og_k...


 

 

 

Tags