Inspirationsliste: Noget der ligner "Det Hemmelige Rige"

Elsker du bøgerne om "Det Hemmelige Rige"? I denne liste kan du finde inspiration til bøger og serier, der ligner serien om veninderne Ella, Sofie og Jasmin.

Ella, Sofia og Jasmin findet et magisk skrin, og med den kan de rejse til det hemmelige rige. Her lever feerne, og de tre piger bliver gode venner med alfen Trixi og alfekongen Munter. Kongen beder dog pigerne om at hjælpe, da den onde dronning Malice er ude på at ødelægge Kong Munters fødselsdagfest. 

I de efterfølgende bøger vender de tre veninder tilbage til feernes rige, hvor de blandt andet møder drager, enhjørninge og havfruer. Og hver gang skal de stoppe den onde Malice's planer. 

Serien henvender sig primært til 8 - 10 årige og nok især piger, da både forsiderne og historierne er målrettet piger. Bøgerne i serien er letlæst, med en god stor skriftstørrelse og korte overskuelige kapitler. Desuden er der mange tegninger i bøgerne. 

Åbn listen via linket her. Så kan du tage testen og se hvilke serier der passer bedst til dig (åbner som pdf i nyt vindue).

Nedenfor kan du se forsiderne til første del i de forskellige serier. Klik på "Reservér", hvis du gerne vil låne den.

Du finder selvfølgelig også første del af "Det Hemmelige Rige", hvis du vil læse den igen eller slet ikke har læst den endnu.

Husk at du også kan låne mange af titlerne på eReolen.dk - både som ebog og lydbog.