På biblioteket finder du 250 brætspil, du kan spille på biblioteket eller låne med hjem.

Anbefaling: Tag på biblioteket og spil brætspil

08.10.20
Efterårsferien står for døren. Det betyder ekstra tid sammen med familien. Sundhedsstyrelsen anbefaler, at man nyder naturen. På biblioteket kan du låne spil, som du kan tage med hjem.

250 brætspil. 

Der er nok at vælge mellem på biblioteket. Og du kan låne dem alle med hjem. 

Faktisk anbefaler Sundhedsstyrelsen, at man skal være udenfor i ferien, tage på biblioteket og spille brætspil sammen. Bare man ikke er for mange. 

På biblioteket kan du hive et nyt spil ned fra hylden (eller vælge en gammel kending). Du er velkommen til at spille det på biblioteket eller låne det med hjem til familien. 

Forslag: Find et brætspil frem, læg et puslespil, se en film, lav kastanjedyr, græskarhoveder eller bag en kage. I kan også stadig tage et enkelt besøg på museum, i svømmehallen eller på biblioteket. [Sundhedsstyrelsen, 05. oktober 2020]

På biblioteket finder du selvfølgelig også en lang række bøger, både til dig selv, men bestemt også til højtlæsning. Spørg din lokale bibliotekar til råds og få ny læseinspiration. 

Du finder også en lang række konsolspil, film og musik. Og så er du også velkommen til at slå dig ned med et magasin eller en avis. 

Vi ses på biblioteket i efterårsferien...