Millioner af kroner og et forfatterbesøg i Bov

09.02.21
120.409.254 kroner blev det flotte resultatet for Danmarks Indsamling 2021. Sammen har store og små danskere siden begyndelsen af januar samlet ind til coronakrisens børn i nogle af verdens fattigste lande.

En del af det flotte indsamlingsresultat kommer fra kampagnen ’Gode Gerninger’, hvor Novo Nordisk Fonden har doneret 20 kroner for hver god gerning. I hele landet har børn gennem gode gerninger dermed både gjort en forskel lokalt og for børn i andre lande.

Lyreskovskolen C1 vinder et forfatterbesøg

I Aabenraa Kommune har Lyreskovskolen C1 gjort allerflest gode gerninger blandt indskolingsklasserne og har dermed vundet et forfatterbesøg, når vi må mødes igen. Tillykke til Lyreskovskolen!

Eleverne i C1 på Lyreskovskolen har blandt andet bygget fuglehuse og insketbo, bagt kager til nogen de ville glæde, støvsuget for mor, samlet skrald i naturen og meget mere. 

Tak til alle deltagere for at tænde lys i en mørk tid og sprede glæde gennem gode gerninger.

På biblioteket glæder vi os til, at vi igen kan skabe rammen om fysiske møder mellem forfatter, børn og bøger - men indtil det sker igen kan Aabenraa biblioteker og kulturhuses Læsedyst holde jer i gang derhjemme. Læs mere her