Mød bogklubben fra Sønderjyske Fodbold

27.07.23
Opstartsmøde for læseklubber 12. september kl. 19. Hør historien bag fodboldens mest hypede bogklub: Bogklubben 84 fra Sønderjyske Fodbold.

Mød fodboldspillerne Emil Berggreen, Christoffer Remmer og fysioterapeut Frode Hummelgaard, Sønderjyske Fodbold, som fortæller om, hvorfor de har lavet en bogklub, og hvad de får ud af at læse og diskutere bøger.

Og ikke mindst hvad Sønderjyske Fodbolds fans mener om, at de læser bøger. 

»Jeg må nok erkende, at jeg er blevet dummere med årene. Det er lang tid siden, jeg har gået i skole, og så har jeg headet til rigtig mange bolde i mellemtiden. På et tidspunkt gik det op for mig, at jeg er nødt til at gøre noget for at modvirke, at man bliver dummere og dummere,« fortæller Emil Berggreen om baggrunden for bogklubben.

De læseglade fodboldspillere har læst klassisk litteratur af Dostojevski, Orwell og Thomas Mann, og diskuteret litteratur med fx forfatterne Svend Brinkmann og Maren Uthaug. Publikum kommer til at høre uddrag fra bogklubbens podcastserie og får fif til, hvordan man holder liv i en læseklub.  

Vil du være med i en læseklub?

Efter oplægget holder vi 'speeddating', hvor du kan møde andre, der er interesserede i at danne nye læseklubber. Uanset om du allerede er i en læseklub og mangler et par ekstra deltagere, eller vil starte en ny læseklub op, er du velkommen. Vi har forberedt nogle tematiske læsegrupper på forhånd, som du også kan blive en del af.  

Læs mere og tilmeld dig, de forskellige læseklubber vi udbyder: Læseklubber

Målgruppe:

Unge og voksne

Hvor og hvornår?

Aabenraa Bibliotek
Tirsdag den 12. september kl. 19-20:30

Tilmelding er udløbet.

Har du spørgsmål?

Kontakt Aabenraa Bibliotekerne, aabenraabib@aabenraa.dk, Tlf 7376 8080