Ny dansk litteratur i din indbakke

07.03.19
Kunne du tænke dig friskpresset, aktuel litteratur fra unge danske forfattere direkte i din mail, så følg Nyt Nyhedsbrev.

Nyhedsbrevet er i dag en af de mest udbredte digitale kommunikationsformer og en af de ældste. Men de fleste kender nok også det der med, at man har fået tilmeldt sig lidt for mange nyhedsbreve, man ikke altid får læst.
Nyt Nyhedsbrev læser jeg altid, det er nemlig ny dansk litteratur af forfattere som Caspar Eric, Christina Hagen, Caroline Albertine Minor og Amalie Smith. Det er et nyhedsbrev, der ikke prøver at sælge dig noget, men bare gerne vil give dig noget lækkert litteratur, skabe refleksioner over eksempelvis nyheder, vinkler, relevans, fakta, fiktion og muligvis inspirere dig til læsning af mere ny dansk litteratur. 

Nyt Nyhedsbrev er skønlitteratur, der leger med nyhedsgenren i en levende form.
Projektet ledes af Helsingør Kommunes Bibliotek og Catch. Projektet er støttet med midler fra Udviklingspuljen fra Folkebiblioteker og Pædagogiske Læringscentre under Slots- og Kulturstyrelsen. 

Tilmeld dig til nyhedsbrevet. Du kan også vælge at få tilsendt nogle af de tidligere udgaver af det månedlige nyhedsbrev.