Så er der over 100 oplevelser til store og små fra januar til juni
Så er der over 100 oplevelser til store og små fra januar til juni

Så er der over 100 gode oplevelser til store og små fra januar til juni

11.01.18
Nu kan du hente Aabenraa Bibliotekernes to eventkataloger for børn og voksne på biblioteket.

Nyt i år er, at endnu flere events foregår i samarbejde med andre lokale kulturaktører og foreninger, og så er der to store events i Arena Aabenraa. Det ene er et spændende foredrag med den tidligere professionelle håndboldspiller Daniel Svensson den 19. februar, arrangeret i et samarbejde mellem Aabenraa Bibliotekerne, Rødekro Aabenraa Håndboldforening, Elite Aabenraa og Kræftens Bekæmpelse Aabenraa. Og så kan man opleve hr. Skæg i virkeligheden, når der er hr. Skægs Store Skoleshow den 21. april 2018. Dette foregår i et samarbejde mellem Aabenraa Bibliotekerne, Arena Aabenraa og Gazzværket.

​Liselotte Barker, Eventmanager hos Aabenraa Bibliotekerne

Liselotte Barker, Eventmanager hos Aabenraa Bibliotekerne, har også sine egne favoritter:

Jeg glæder mig til selv at prøve Nada øreakupunktur og BrainWalking, når vi har Hjerneuge 2018 i uge 11 på Aabenraa Bibliotekerne sammen med en række samarbejdspartnere. Jeg glæder mig også til foredraget med Daniel Svensson, han er jo topaktuel som ekspertkommentator på TV-2 under EM i herrehåndbold her i januar.

 

Der er mange andre spændende tilbud. Forfatteren Hanne-Vibeke Holst kommer den 22. marts og fortæller med afsæt i sin seneste succes ”Som pesten”. Det foregår på Aabenraa Bibliotek i et samarbejde med AOF. Singer-songwriteren Kajsa Vala kommer den 8. marts på kvindernes internationale kampdag på Aabenraa Bibliotek og laver artist talk med afsæt i det at være kvinde i en mandsdomineret branche. Hun giver også koncert samme aften på Nygadehuset. Cana Buttenschøn har skrevet bogen ”40 uger efter”, der er en kærlig håndsrækning til nybagte mødre. Den 7. marts fortæller hun om bogen og kvindelivet i alle dets afskygninger på Aabenraa Bibliotek.

For børn og deres forældre er der blandt andet Babymassage, teaterforestilling for de 2-6 årige med Teatergruppen Batida, Førstehjælp i børnehøjde med Torben Groos, Musikflyverkoncert, Det lille farvecirkus med Mia Broe Jakobsen, PokémonGo jagt med lures og konkurrencer og Sprogfitness.

 

Materialer