Viden skaber os - Kroppen

12.02.18
Vi lægger kroppen under mikroskopet i stort fælles videnskabstema.

”Viden skaber os – kroppen” er overskriften, når vi sammen med biblioteker fra hele landet undersøger kroppen indefra og ud. På Aabenraa Bibliotekerne vil du finde flotte udstillinger og forskellige familieaktiviteter. Du kan bl.a. finde sjov og interessant viden om kroppen, rode rundt i en anatomisk model af kroppen eller lægge et stort skeletpuslespil.

Kroppen er noget af det mest velkendte, men også mystiske og forunderlige, vi har. Det sætter vi fokus på i uge 7 til 10. Videnskaben handler om at skabe, være nysgerrig og lege. Kom forbi og leg med os eller tag en god bog om kroppen med hjem.
Følg med her på hjemmesiden, hvor vi løbende lægger artikler om kroppen op. Du skal bare trykke på tagget i bunden af artiklen.  

Bibliotekernes temasamarbejde er koordineret af Aalborg Bibliotekerne og er støttet af Slots- og Kulturstyrelsen. Temaet ”Viden skaber os - kroppen” går på tværs af 66 biblioteker og er skabt i samarbejde med Danmarks Radio, der hylder videnskaben i hele 2018.  I foråret viser DR en tv-serie om menneskekroppens livsfaser i 4 afsnit.