Børn og forældre

Børn, familier, unge og mødregrupper er altid velkomne på biblioteket, både i den betjente og selvbetjente åbningstid. Som ung skal du være 13 år for at komme ind på biblioteket alene i den selvbetjente tid.

På alle bibliotekerne i Aabenraa Kommune er der plads til både leg, læring og fordybelse. På biblioteket kan I lege, spille spil, klæde jer ud, læse bøger og bare være.

I er velkomne til at spise madpakker og vi har højstole, hvis I skulle få brug for det. På biblioteket finder du toiletter med puslebord, og vi har også en ekstra ble, hvis uheldet er ude.

Inspiration 

Vi hjælper gerne med at finde materialer, eller hvis blot I mangler inspiration til bøger, film, og spil. Der også mulighed for selv at gå på jagt i vores inspirationslister. Se dem her

Lånerkort til børn 

Alle kan blive meldt ind som låner ved biblioteket. Til børn og unge under 18 år kan vi udlevere et specielt lånerkort. Forældre eller værge skal udfylde en forældretilladelse/indmeldelsesblanket til lånerkort. 

Umiddelbart efter afsendelse af blanketten er brugeren oprettet på biblioteket og kan logge ind. Husk altid at passe godt på dit lånerkort, og at det er personligt. 

Arrangementer

På biblioteket laver vi løbende tilbud for dig på barsel. Vi har også familieaftner og arrangementer for børn.  Følg med i vores program eller i vores arrangementkalender for at finde aktiviteter og tilbud, der passer til jer. Sker der ikke lige noget, kan I tjekke kalenderen for NygadeHuset her.

 

Vi glæder os til at se jer!